topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Smoothiebox

Smoothiebox

Bereid zelf 3 verse smoothies voor 2 personen

Met de Smoothiebox ontdek je elke week 3 verrassende verse smoothies in verschillende kleuren en smaken. Ontvang alle ingrediënten voor 2 personen en maak in een handomdraai een smoothie(bowl) bomvol vitaminen.

Deze week maak je de:

  • Green booster smoothie (2 porties)
  • Mango-frambozensmoothie (2 porties)
  • Pindakaas-banaan smoothiebowl (2 porties)
Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Banaan

200 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

3 bakje(s)

Pindakaas

(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten)

125 gram

Frambozen

2 stuk(s)

Mango

1 stuk(s)

Limoen

20 gram

Chiazaad

(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)

½ stuk(s)

Komkommer

100 gram

Spinazie

100 gram

Biologische volle yoghurt

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

500 ml

Kokosmelk

Zelf toevoegen

tl

Honing [of plantaardig alternatief]

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)1176 kcal
Energie (kJ)4920 kJ
Vetten66.6 g
waarvan verzadigd44.7 g
Koolhydraten110.1 g
waarvan suikers85.3 g
Vezels16.2 g
Eiwitten23.4 g
Zout0.4 g

Instructies

Green booster smoothie met mango, komkommer en spinazie
1

Snijd 1/2 komkommer in kleine stukken. Pel 2 bananen en snijd in stukken. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine stukken. Pers 1/2 limoen uit boven de blender of een hoge kom. Voeg de mango, banaan, spinazie en 250 ml kokosmelk toe. Pureer met de blender of een staafmixer tot een dikke smoothie. Voeg naar smaak honing toe en mix de smoothie nog een keer kort. Schenk de smoothie uit in 2 glazen.

Mango-frambozensmoothie met kokosmelk en chiazaad
2

Schil 1 mango en snijd het vruchtvlees in kleine stukken. Pers een 1/2 limoen uit boven een kleine kom. Mix de mango met 250 ml kokosmelk, limoensap en frambozen in een blender, of in een hoge kom met een staafmixer, tot een dikke smoothie. Houd je van zoet? Voeg dan wat honing toe naar smaak. Verdeeld de smoothie over de glazen. Garneer met het chiazaad.

Pindakaas-banaan smoothiebowl met amandelschaafsel en chiazaad
3

Snijd de bananen in plakken. Mix de bananen met de melk, de yoghurt, een snufje zout en de pindakaas in een blender of hoge kom met staafmixer, tot er een dikke smoothie ontstaat. Houd je van zoet? Voeg dan wat honing toe naar smaak. Verdeel de smoothie over kommen of diepe borden en garneer met het chiazaad.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Verse rigatoni met spekreepjes en groene asperges

Verse rigatoni met spekreepjes en groene asperges

met romige geitenkaassaus, verse kruiden en rucola
Cheesy ciabatta met varkensboerengehakt

Cheesy ciabatta met varkensboerengehakt

met Italiaanse groenten en frisse tomaat
Tonijnsteak met deluxe krieltjessalade

Tonijnsteak met deluxe krieltjessalade

met witte kaas, honing-mosterddressing en verse kruiden
Loaded aardappelen met witte kaas, olijven en yoghurtsaus

Loaded aardappelen met witte kaas, olijven en yoghurtsaus

met basilicumcrème, peterselie, courgette en tomaat
Steak met zoete uienjus

Steak met zoete uienjus

met aardappelen en komkommersalade
Kipfilet met citroen-kruidendressing

Kipfilet met citroen-kruidendressing

met geroosterde krieltjes, pastinaak en wortel
Noedels met biefstukreepjes in zoete Aziatische saus

Noedels met biefstukreepjes in zoete Aziatische saus

en voor ouders: pittige rode peper
Geroosterde groenten met granaatappel en hummus

Geroosterde groenten met granaatappel en hummus

met bulgur, verse kruiden en Midden-Oosterse kruiden
Naanpizza met geitenkaas en groenten

Naanpizza met geitenkaas en groenten

met cherrytomatensalade en basilicumcrème
Romige spaghetti met garnalen

Romige spaghetti met garnalen

kies en mix toppings: citroen, rucola, broccoli en meer!
Tex-Mex pastabowl

Tex-Mex pastabowl

kies en mix toppings: avocado, cheddar, zure room en meer!
Linguine met boerenworst en harissa

Linguine met boerenworst en harissa

met Parmigiano Reggiano, puntpaprika, en vers basilicum
Smokey mafaldine met chorizo

Smokey mafaldine met chorizo

met romige tomatensaus, pecorino en spinazie
Biefstukreepjes met frisse yoghurtsaus

Biefstukreepjes met frisse yoghurtsaus

met amandelrijst, courgette en wortel
Stamppot met gehaktballetjes en chorizo

Stamppot met gehaktballetjes en chorizo

met zongedroogde tomaten en geroosterde wortels
Pittige udonnoedels met gemarineerde eieren

Pittige udonnoedels met gemarineerde eieren

met pikante honingpinda's, sperziebonen en komkommersalade
Parelcouscous met witte kaas

Parelcouscous met witte kaas

met champignons, zoete aardappel en geroosterde pompoenpitten
Cheeseburgerbowl

Cheeseburgerbowl

met croutons, salade en smokey mayonaise
Varkensworstjes in honing-mosterddressing

Varkensworstjes in honing-mosterddressing

met rozemarijnkrieltjes en wortels
Paella-stijl rijst met garnalen en kippendij

Paella-stijl rijst met garnalen en kippendij

met chorizo, citroen en sperziebonen