
Romige burratadip met demi-baguette
2 porties | met verse basilicum en oregano
Kaas op de borrelplank, maar dan net even anders: de zachte burrata tover je zelf om in een romige dip met crème fraîche, verse basilicum en oregano.
Labels:
Veggie
•Recept
•Black Friday
Allergenen :
Tarwe
•Gerst
•Rogge
•Melk (inclusief lactose)
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd5 minuten
Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
/ Voor 2 personen
2 stuk(s)
Witte demi-baguette
(Bevat Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)
10 gram
Verse basilicum en oregano
1 bol(len)
Burrata
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Biologische crème fraîche
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Zelf toevoegen
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
•Kom
Instructies
1
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Bak de demi-baguette 6 - 8 minuten in de oven.
2
- Snijd het verse basilicum en de oregano fijn.
3
- Voeg de burrata, de crème fraîche, het basilicum en de oregano toe aan een kom.
- Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
4
- Snijd de demi-baguette in dunne plakjes en serveer met de burratadip.