Ravioli met tomaat-mascarponesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli met tomaat-mascarponesaus

Ravioli met tomaat-mascarponesaus

2 porties | met vers basilicum en Parmigiano Reggiano

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk een lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!

Labels:
Recept
Allergenen :
Eieren
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

280 gram

Verse ravioli met spinazie en ricotta

(Bevat Eieren, Tarwe, Melk (inclusief lactose))

250 gram

Tomaat-mascarponesaus

(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose), Sulfiet Kan bevatten Gluten)

10 gram

Vers basilicum

1 stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2138 kJ
Energie (kcal)511 kcal
Vetten23.3 g
waarvan verzadigd14 g
Koolhydraten51.7 g
waarvan suikers5.6 g
Vezels2.9 g
Eiwitten20.7 g
Zout1.9 g

Benodigdheden

Pan
Steelpan
Rasp

Instructies

1
  • Breng ruim water met een snuf zout aan de kook in een pan voor de ravioli. 
  • Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar en kook in 4 - 6 minuten gaar.
  • Giet daarna af en laat uitstomen.
2
  • Verwarm in een steelpan de tomaat-mascarponesaus 4 - 6 minuten op middellaag vuur, of tot deze warm is. Voeg peper en zout toe naar smaak.
  • Meng de ravioli er voorzichtig doorheen.
3
  • Rasp de Parmigiano Reggiano.
  • Snijd of scheur het basilicum grof.
4
  • Verdeel de ravioli met saus over de borden.
  • Garneer met het basilicum en de Parmigiano Reggiano.