Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Pulled chicken en knapperige koolsla zijn de perfecte combinatie voor een snelle en smakelijke wrap!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Rodekool, wittekool en wortel
125 gram
Rode cherrytomaten
60 gram
Smokey tomatenketchup
50 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
4 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat Tarwe)
½ zakje(s)
BBQ-rub
200 gram
Pulled chicken
2 tl
Mosterd
2 tl
Bruine basterdsuiker
1 el
Zonnebloemolie
2 tl
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Halveer de cherrytomaten.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de pulled chicken toe en 1/2 zakje BBQ rub en bak 1 - 2 minuten. Voeg de smokey ketchup, mosterd en bruine suiker toe aan de koekenpan en verwarm al roerend 1 - 2 minuten.
Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Meng in een saladekom de mayonaise met 2 tl wittewijnazijn en breng op smaak met peper en zout. Meng de rodekool en wortel door de dressing.
Verdeel de koolsalade over de tortilla's en leg de pulled chicken erop. Garneer met de cherrytomaten.