
Pizza met burrata en serranoham
2 porties | met rucola en gesmolten mozzarella
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Waan je even in Italië met onze snelle pizzarecepten! Deze variant top je met burrata. Een heerlijke romige soort mozzarella met extra veel smaak.
Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Gluten
•Tarwe
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd20 minuten
Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidGemiddeld
Ingredienten
/ Voor 2 personen
200 gram
Passata
1 zakje(s)
Italiaanse kruiden
2 bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
40 gram
Serranoham
40 gram
Rucola en veldsla
1 bol(len)
Burrata
(Bevat Melk (inclusief lactose))
540 gram
Pizzabodem
(Bevat Gluten, Tarwe Kan bevatten Soja, Melk (inclusief lactose))
Zelf toevoegen
¼ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
•Kleine kom
•Bakplaat met bakpapier
•Saladekom
Instructies
1
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Meng in een kleine kom de passata met de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout.
2
- Leg de pizzabodems op een bakplaat met bakpapier.
- Verdeel de tomatensaus over de 2 pizzabodems.
- Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de saus.
- Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven.
3
- Meng in een saladekom de rucola en veldsla met de extra vierge olijfolie en de zwarte balsamicoazijn.
- Breng op smaak met peper en zout.
4
- Scheur de serranoham in stukken.
- Leg de pizza's op borden en garneer met de slamix en de serranoham.
- Snijd tot slot de burrata in tweeën en leg op de pizza's. Breng eventueel verder op smaak met vers gemalen peper en olijfolie.