
Pizza margherita met cherrytomaten en groene pesto
2 porties | met vers basilicum en mozzarella
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Iedereen kent de pizza margherita! Deze versie maak je helemaal af met groene pesto en vers basilicum.
Labels:
Recept
Allergenen :
Gluten
•Tarwe
•Melk (inclusief lactose)
•Cashewnoten
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd20 minuten
Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidGemiddeld
Ingredienten
/ Voor 2 personen
540 gram
Pizzabodem
(Bevat Gluten, Tarwe Kan bevatten Soja, Melk (inclusief lactose))
200 gram
Passata
1 zakje(s)
Italiaanse kruiden
125 gram
Rode cherrytomaten
2 bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Vers basilicum
40 gram
Pesto genovese
(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)
Zelf toevoegen
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
•Kom
•Bakplaat met bakpapier
Instructies
1
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Halveer de cherrytomaten en scheur de mozzarella in kleine stukjes.
- Snijd het verse basilicum fijn. Meng in een kom de passata met de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout.
2
- Leg de pizzabodems op een bakplaat met bakpapier.
- Verdeel de tomatensaus over de pizza's.
- Beleg de pizza's met de mozzarella en de cherrytomaten.
- Besprenkel met extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
3
- Bak de pizza's 15 - 20 minuten in de oven.
4
- Verdeel de pizza's over de borden en garneer met de groene pesto en het basilicum.