Warme pastasalade met serranoham en mozzarella
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Warme pastasalade met serranoham en mozzarella

Warme pastasalade met serranoham en mozzarella

2 porties | met rode cherrytomaten en groene pesto

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Deze salade met smakelijke serranoham en mozzarella maak je met verse pasta. Zo zet je binnen een paar minuten een volwaardige lunch op tafel!

Labels:
Recept
Allergenen :
Ei
Tarwe
Cashewnoten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

250 gram

Verse rigatoni

(Bevat Ei, Tarwe)

125 gram

Rode cherrytomaten

40 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

40 gram

Rucola en veldsla

40 gram

Serranoham

1 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] mayonaise

1 naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3089 kJ
Energie (kcal)738 kcal
Vetten34 g
waarvan verzadigd10.9 g
Koolhydraten74.5 g
waarvan suikers4.6 g
Vezels4.3 g
Eiwitten31.9 g
Zout1.9 g

Benodigdheden

Pan
Saladekom

Instructies

1
  • Kook ruim water in een pan voor de pasta. Kook de pasta, met een snuf zout, in 4 - 6 minuten beetgaar. Giet af en houd apart.
2
  • Halveer de cherrytomaten.
  • Scheur de mozzarella en serranoham in grove stukken.
3
  • Meng in een saladekom de mayonaise met de groene pesto.
  • Voeg de slamix, cherrytomaten en de pasta toe.
  • Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
4
  • Verdeel de salade over de 2 borden en garneer met de serranoham en mozzarella.