Ontbijtbowls met vers fruit en yoghurt Griekse stijl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ontbijtbowls met vers fruit en yoghurt Griekse stijl

Ontbijtbowls met vers fruit en yoghurt Griekse stijl

3 x ontbijten voor 2 personen | blauwe bes & honing, peer & havermout, appel & jam

Met deze Ontbijtbox kun je drie keer ontbijten met twee personen. Inhoud van de box:

Yoghurt Griekse stijl met blauwe bessen, chiazaad en honing (2 porties) Yoghurt Griekse stijl met peer, chiazaad en havermout (2 porties) Yoghurt Griekse stijl met appel, chiazaad en bosbessenjam (2 porties)

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Haver

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1000 gram

Yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Peer

2 stuk(s)

Appel

100 gram

Chiazaad

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

15 gram

Bosbessenjam

(Kan bevatten Pinda's, Noten)

150 gram

Havermout

(Bevat Haver Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

125 gram

Blauwe bessen

Zelf toevoegen

naar smaak

Honing [of plantaardig alternatief]

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)6036 kJ
Energie (kcal)1443 kcal
Vetten70.5 g
waarvan verzadigd33.5 g
Koolhydraten136.4 g
waarvan suikers64.3 g
Vezels32.7 g
Eiwitten41.6 g
Zout1.1 g

Instructies

1
  • Verdeel een derde van de yoghurt over twee kommen.
  • Garneer met de bosbessen en een derde van het chiazaad.
  • Voeg honing naar smaak toe.
2
  • Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in plakjes.
  • Verdeel een derde van de yoghurt over twee kommen.
  • Garneer met de peer, havermout en een derde van het chiazaad.
  • Voeg honing naar smaak toe.
3
  • Snijd de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd de appel in plakken.
  • Verdeel een derde van de yoghurt over twee kommen.
  • Garneer met de appel, bosbessenjam en een derde van het chiazaad.
  • Voeg honing naar smaak toe.