Overnight oats
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Overnight oats

Overnight oats

6 porties | met gekaramelliseerde appel en blauwe bessen

.

Labels:
Recept
Allergenen :
Haver
•Gluten
•Melk (inclusief lactose)
•Pecannoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

400 gram

Havermout

(Bevat Haver, Gluten Kan bevatten Sesamzaad, Tarwe, Gerst, Gluten, Noten, Pinda's, Rogge)

1000 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Appel

3 tl

Gemalen kaneel

60 gram

Pecanstukjes

(Bevat Pecannoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

125 gram

Blauwe bessen

Zelf toevoegen

naar smaak

Honing [of plantaardig alternatief]

¼ el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)5599 kJ
Energie (kcal)1338 kcal
Vetten44.3 g
waarvan verzadigd9.4 g
Koolhydraten176.5 g
waarvan suikers31.2 g
Vezels20.9 g
Eiwitten46.7 g
Zout0.5 g

Benodigdheden

•Kom
•Vershoudfolie
•Koekenpan

Instructies

1
  • Meng in een kom de havermout samen met de melk en honing naar smaak.
  • Dek de kom af met vershoudfolie. Zet in de koelkast en laat de havermout minstens 6 uur staan, of de hele nacht.
2
  • Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes.
  • Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de appelblokjes toe en bak 4 - 5 minuten.
  • Voeg de kaneel toe en bak nog 1 minuut.
3
  • Serveer de havermout over 6 kommen.
  • Garneer met de appel, blauwe bessen en pecannoten.
  • Voeg honing toe naar smaak.