
Mangocrème met passievrucht en sinaasappel
2 porties | met stroopwafelkruimels
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Houd je van fruitig en romig? Dan is dit dessert perfect voor jou! De stroopwafelkruimels maken het helemaal af.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Ingredienten
½ stuk(s)
Mango
100 ml
Slagroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Handsinaasappel
½ stuk(s)
Passievrucht
75 gram
Yoghurt Griekse stijl
(Bevat Melk (inclusief lactose))
60 gram
Stroopwafelkruimels
(Bevat Eieren, Soja, Tarwe Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Gluten, Pinda's)
Zelf toevoegen
1 el
Suiker
Benodigdheden
Instructies
- Rasp de schil van de sinaasappel met een fijne rasp.
- Halveer de sinaasappel en snijd er 2 halve plakjes af om te gebruiken als garnering (zie Tip).
- Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Tip: Verdeel de overige sinaasappel in partjes of snijd in blokjes. Zo heb je de volgende dag een gezonde fruitsnack.
- Voeg de mangoblokjes toe aan een hoge kom.
- Pureer met de staafmixer tot een gladde puree.
- Voeg de slagroom en 1/2 el suiker per persoon toe aan een grote kom.
- Klop met een garde of (hand)mixer stijf, tot de room mooie pieken maakt.
- Meng de Griekse yoghurt en sinaasappelrasp door de slagroom.
- Schep de mangopuree voorzichtig door het slagroom-yoghurtmengsel.
- Verdeel de mangocrème over twee mooie glaasjes.
- Garneer met de stroopwafelkruimels en sinaasappelplakjes.
- Halveer de passievrucht en verdeel het vruchtvlees over de mangocrème.