
Mango smoothie bowl met verse blauwe bessen en kokosmelk
2 porties | met passievrucht, kokosrasp en chiazaad
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
De naam zegt het eigenlijk al: een smoothie in een kom, met fruit en zaden als toppings. Pak een lepel en geniet!
Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidGemiddeld
Ingredienten
/ Voor 2 personen
125 gram
Blauwe bessen
1 stuk(s)
Passievrucht
250 ml
Kokosmelk
10 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)
10 gram
Chiazaad
(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)
1 stuk(s)
Mango
150 gram
Yoghurt Griekse stijl
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Benodigdheden
•Hoge kom
•Staafmixer
Instructies
1
- Schil de mango en snijd het vruchtvlees klein.
- Halveer de passievrucht.
2
- Mix de mango met de kokosmelk en Griekse yoghurt in een blender of hoge kom met staafmixer tot een dikke smoothie.
3
- Houd je van zoet? Voeg dan wat honing toe naar smaak.
4
- Verdeel de smoothie over diepe borden of kommen.
- Leg de passievrucht erop.
- Garneer met het chiazaad, de kokosrasp en de blauwe bessen.