Luxe briochetosti met brie en serranoham
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Luxe briochetosti met brie en serranoham

Luxe briochetosti met brie en serranoham

2 porties | met mangochutney en rucola

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Dankzij het zoete, boterachtige briochebroodje wordt deze tosti extra luxe! Je belegt het met serranoham, brie, mangochutney, tomatenketchup en rucola.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Soja
Tarwe
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)

40 gram

Serranoham

200 gram

Franse brie

(Bevat Melk (inclusief lactose))

40 gram

Mangochutney

(Bevat Mosterd)

20 gram

Rucola

60 gram

Tomatenketchup

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2643 kJ
Energie (kcal)632 kcal
Vetten34.9 g
waarvan verzadigd21.6 g
Koolhydraten48.1 g
waarvan suikers14.6 g
Vezels3.6 g
Eiwitten30.8 g
Zout3.5 g

Benodigdheden

Koekenpan met deksel

Instructies

1
  • Snijd de brioche open.
  • Snijd de brie in plakjes. 
2
  • Smeer de mangochutney op de brioche.
  • Beleg met de brie, serranoham en rucola.
3
  • Verwarm het tosti-ijzer en leg de tosti erin (zie Tip). 
  • Grill de tosti 5 - 6 minuten, of tot de kaas gesmolten is. 

Tip: Als je thuis geen tosti-ijzer hebt, kun je de tosti ook in een koekenpan met deksel maken. Verhit een klontje boter in de pan op middelhoog vuur en rooster de tosti 2 - 3 minuten aan elke kant. 

4
  • Snijd de tosti doormidden en serveer met de ketchup ernaast.