
Loaded nacho's met pulled chicken
4 porties | met zelfgemaakte guacamole, jalapeño's en cheddar
Met onze loaded nacho's maak je een rijkgevulde nachoschotel voor 4 personen om je vingers bij af te likken. Het ultieme comfortfood voor bij de borrel, op een feestje of als avondmaaltijd met een lekkere salade.
Kies jij de klassieker met zure room, pittige bonen of pulled chicken? Een flinke dot verse guacamole, jalapeño's en cheddar erbij en carrramba - genieten maar!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Ingredienten
150 gram
Geraspte cheddar
(Bevat Melk (inclusief lactose))
60 gram
Gesneden jalapeño's
1 bosje(s)
Bosui
2 stuk(s)
Avocado
1 stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Limoen
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Pulled chicken
100 gram
Biologische zure room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
300 gram
Sweet chili tortillachips
Zelf toevoegen
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
Instructies

- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd de bosui in fijne ringen.
- Verdeel de tortillachips over een bakplaat met bakpapier.
- Beleg de chips gelijkmatig met de pulled chicken, jalapeño's en 2/3 van de bosui. Bestrooi tot slot met de cheddar.
- Bak 15 - 20 minuten, of tot de kaas is gesmolten.

- Halveer de avocado's en verwijder de pit en schil. Snijd de avocado in blokjes en voeg toe aan een grote kom.
- Snijd de tomaat in kleine blokjes.
- Snipper de sjalot. Pers de knoflook of snijd fijn.
- Halveer de limoen.

- Prak het vruchtvlees van de avocado's fijn met een vork.
- Voeg de tomaat, sjalot en knoflook toe.
- Knijp de limoen uit boven de kom.
- Meng alles goed en breng op smaak met peper en zout.

- Haal de nacho's uit de oven en serveer direct op de bakplaat of in een serveerschaal.
- Garneer met de overige bosui.
- Schep de zure room in een schaaltje en serveer samen met de guacamole als dips bij de nacho's.