The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
piece
White baguette
(Contains Barley, Rye, Wheat May be present Mustard, Tree nuts, Celery, Sesame, Soy, Egg, Milk)
g
Butter
g
Fresh chives, dill & flat leaf parsley
piece
Wild boar burgers
piece
Mini hamburger bun
piece
Pork sausage with sea salt & black pepper
piece
Vegan nuggets
g
Onion chutney
g
Raclette cheese
g
Shrimp
piece
Cod in lemon-rosemary marinade
piece
Garlic
g
Diced potato
pack
Cookie dough salted caramel
piece
Apple
g
Greek yogurt
(Contains Milk)
teaspoon
Ground cinnamon
g
Lamb's lettuce
g
Chopped walnuts
g
Red cherry tomatoes
piece
Egg
g
Greek-style cheese
(Contains Milk)
g
Mayonnaise
(Contains Mustard, Egg)
g
Organic full-fat yogurt
piece
Lemon
sachet(s)
BBQ spice rub
piece
[Persian] cucumber
g
Passata
piece
Romano pepper
g
Cocktail sauce
piece
Courgette
g
Mushrooms
g
Caponata dip
(Contains Celery)
g
Peanut sauce
piece
Pear
g
Diced chicken
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
to taste
Olive oil
to taste
Salt and pepper
1 teaspoon
Mustard
1 tablespoon
Olive oil
Tip: Tip 1: Houd je van pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak toe aan de garnalen.
Tip 2: Serveer de vis eventueel met de citroen-yoghurtsaus die je maakt bij de aardappelblokjes, of besprenkel naar smaak met het sap van de citroen.
Tip: Voeg voor nog meer smaak 1 tl van de kruidenboter bij de aardappelblokjes in het pannetje en roer goed door.
1.Groenten snijdenHalveer de courgette in de lengte, snijd in repen en vervolgens in kleine blokjes. Snijd de puntpaprika in reepjes. Snijd de champignons in dunne plakjes. 2.Groenten op smaak brengenMeng in een grote kom per persoon: 1/2 tl BBQ rub (s) en 1/2 el olijfolie. Voeg de groenten toe aan de kruidenolie in de kom en meng goed door. Breng op smaak met peper en zout. 3.Serveren (aan tafel)Bak de groenten in het pannetje tot ze gaar zijn.
Tip: (s) Let op: de BBQ rub is een beetje pittig. Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder, of houd een schaaltje groenten zonder kruiden apart.
Tip: Tip 1: Serveer de varkensworstjes met de citroen-yoghurtsaus die je maakt bij de aardappeltjes.
Tip 2: De wildzwijnburger krimpt tijdens het bakken. Druk hem met je spatel een beetje plat op de bakplaat.
Tip 3: Bak de wildzwijnburger eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je vlees het liefst eet.
Tip: TIp 1: Is de boter nog erg hard? Plaats deze dan in een ovenbestendige schaal kort in de oven, tot de boter zacht, maar niet gesmolten is.
Tip 2: Je kan ook een handmixer gebruiken om de kruidenboter nog sneller te mengen.
Tip: Tip 1: Bewaar het koekdeeg tot je het gaat verkruimelen in de koelkast. Dat maakt het verkruimelen makkelijker. Je gebruikt maar de helft van het koekdeeg. Volg de instructies op de verpakking om van de rest van het deeg koekjes te bakken.
Tip 2: Houd je wat van het peermengsel over? Verwerk het de volgende dag in je ontbijt, bijvoorbeeld bij de yoghurt.
Tip: Houd je niet van shakshuka? Bak dan een mini-boerenomelet door wat groenten te bakken in je pannetje met het eimengsel en witte kaas. De shakshuka-saus kan je dan gebruiken als topping voor je mini-omelet.
Salade makenHalveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de komkommer in halve maantjes van 1 cm dik. Was of schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes. Halveer de cherrytomaten. Meng in een saladekom 1/2 el van de yoghurt-citroenmayonaise per persoon en de overige verse kruiden. Meng de appel, de komkommerblokjes, de cherrytomaten en de veldsla in de saladekom door de dressing en breng op smaak met peper en zout (zie Tip). 2.Serveren (aan tafel)Serveer de salade in een saladekom aan tafel.
Tip: Houd eventueel wat veldsla apart voor op de mini-burgertjes.