Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze dessertpannenkoek is geïnspireerd op de Franse crêpe suzette, met een zelfgemaakt sinaasappel-botersiroop. Dit nagerecht is zeker de moeite waard om een plekje voor vrij te houden!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
250 milliliters
Biologische halfvolle melk
(Contains: Melk (inclusief lactose))
2 unit
Ei
(Contains: Ei)
50 g
Roomboter
(Contains: Melk (inclusief lactose))
½ unit
Handsinaasappel
50 g
Poedersuiker
45 g
Mascarpone
(Contains: Melk (inclusief lactose))
130 g
Bloem
½ teaspoon
Zout
1 tablespoon
Suiker
3 tablespoon
Zonnebloemolie
1 teaspoon
Wittewijnazijn
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.