
Cheeseburger met ontbijtspek en cheddar
2 porties | met smokey tomatenketchup en augurk
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Een klassieke cheeseburger maken is niet moeilijk! Met de smokey tomatenketchup geef je jouw burger bovendien een extra smakelijke twist.
Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Soja
•Tarwe
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidGemiddeld
Ingredienten
/ Voor 2 personen
50 gram
Geraspte cheddar
(Bevat Melk (inclusief lactose))
60 gram
Smokey tomatenketchup
50 gram
Gesneden augurken
4 plak(ken)
Ontbijtspek
2 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe Kan bevatten Gluten, Noten, Sesamzaad)
2 stuk(s)
Kalfsburger
(Kan bevatten Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja)
Zelf toevoegen
1 el
Zonnebloemolie
Benodigdheden
•Koekenpan
•Koekenpan met deksel
Instructies
1
- Haal de ontbijtspekplakjes los van elkaar.
- Verhit een koekenpan zonder olie op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek in 3 - 4 minuten knapperig.
2
- Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een andere koekenpan met deksel op middelhoog vuur.
- Bak de hamburger 2 - 3 minuten per kant, of tot de hamburger gaar is.
3
- Verdeel in de laatste 2 minuten de geraspte cheddar over de hamburger en dek de pan af, zodat de kaas smelt.
- Snijd de broodjes open en grill de binnenkant van de gehalveerde broodjes 1 minuut zonder olie in dezelfde pan.
4
- Besmeer de binnenkant van de broodjes met smokey tomatenketchup.
- Leg de hamburger op de onderste helft van het broodje, gevolgd door het ontbijtspek.
- Verdeel de augurken erover en maak af met de bovenkant van het broodje.