
Camembert uit de oven
met rozemarijn, pikante uienchutney en walnoten
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Deze camembert uit de oven combineer je samen met rozemarijn, pikante uienchutney en walnoten. Serveer samen met het stokbrood en geniet van heerlijke combinatie bij de borrel - of als voorgerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Ingredienten
1 takje(s)
Verse rozemarijn
1 stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
40 gram
Pikante uienchutney
2 stuk(s)
Witte demi-baguette
(Bevat Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)
240 gram
Franse camembert
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Zelf toevoegen
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Honing
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
Instructies
- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Verwijder de verpakking van de camembert en leg de camembert met de gekerfde kant naar boven in een ovenschaal.
- Snijd met een scherp mes een ruitpatroon in de bovenkant van de kaas, tot 2 cm van de rand (zie Tip).
- Snijd de knoflook in dunne plakjes en ris de blaadjes van de rozemarijn.
Tip: Als je te ver doorsnijdt dan vloeit de camembert straks over de rand.
- Verdeel de knoflook en rozemarijnblaadjes over de sneetjes die je in de camembert hebt gemaakt.
- Verdeel de walnootstukjes over de kaas en besprenkel met 1/2 el extra vierge olijfolie en 1/2 el honing.
- Bak de baguette 8 - 10 minuten in de oven.
- Bak de camembert de laatste 7 minuten mee.
- Snijd de baguette in dunne plakjes. Serveer samen met de pikante uienchutney en de camembert.
- Breng de camembert op smaak met peper en zout.