
Broodje rookworst van Brandt & Levie
2 porties | met honing-mosterdsaus en ui
Met rookworst van Brandt & Levie, gebakken ui en mosterdsaus zal deze klassieker gegarandeerd in de smaak vallen! Je grilt het broodje kort in de pan voor een knapperige touch.
Labels:
Recept
Allergenen :
Mosterd
•Rogge
•Soja
•Tarwe
•Eieren
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
/ Voor 2 personen
1 stuk(s)
Brandt & Levie - Rookworst
(Bevat Mosterd)
2 stuk(s)
Hotdogbroodje
(Bevat Rogge, Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Ui
50 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
Zelf toevoegen
½ el
[Plantaardige] roomboter
4 tl
Mosterd
2 tl
Honing
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
•Pan
•Grillpan
•Koekenpan
•Kleine kom
Instructies
1
- Snijd de ui in halve ringen.
- Breng water aan de kook in een pan voor de rookworst.
- Voeg de rookworst toe, verlaag het vuur en verwarm de worst 8 - 10 minuten.
2
- Verhit een grillpan op middelhoog vuur.
- Snijd de hotdogbroodjes open, maar snijd niet volledig doormidden.
- Vouw de broodjes open en leg met de snijkant naar beneden in de grillpan. Toast 3 - 5 minuten, of tot er mooie bruine grillstrepen op het broodje staan.
3
- Verhit 1/2 el roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en een snufje zout toe en bak 4 - 5 minuten.
- Meng in een kleine kom de mayonaise met 2 tl honing, 4 tl mosterd, peper en zout.
4
- Besmeer de broodjes met de honing-mosterdsaus.
- Halveer de rookworst en leg 1 helft op elk broodje (zie Tip).
- Garneer de broodjes rookworst met de ui.
Tip: Snijd de worst eventueel in plakjes; dat is makkelijker eten!