Bonne Maman - Dessertduo
Bonne Maman - Dessertduo

Bonne Maman - Dessertduo

4 porties | Crème brûlée & cœur fondant au chocolat

Vanavond tover je jouw eettafel om in een Franse bistro met deze dessert klassiekers. Op het menu de keuze uit crème brûlée met een knapperige laagje suiker of cœur fondant met een onweerstaanbare kern van gesmolten chocolade. C'est si bon!

Allergens:
Egg
Milk
Soy
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

2 jar(s)

Crème brûlée

(Contains Egg, Milk May be present Gluten)

2 jar(s)

Bonne Maman - Cœur fondant au chocolat

(Contains Egg, Milk, Soy, Gluten May be present Tree nuts, Sesame)

Nutrition Values

/ per serving
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

Bonne Maman - Crème brûlée
1

INGREDIËNTEN: Room 38%, afgeroomde MELK, suiker, EIerdooiers met vrije uitloop, EIeren met vrije uitloop 7%, natuurlijk vanillearoma, gebruikte vanillezaden. Topping 4%: karamel (suiker, glucosestroop).

ALLERGENEN: Melk, ei. Kan sporen bevatten van granen die gluten bevatten.

VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 237 , kJ 989 , vet 15 g, waarvan verzadigd 8.5 g, koolhydraten 21 g, waarvan suikers 19 g, eiwitten 4.5 g, zout 0.13 g, vezels 0 g

BEWAREN EN GEBRUIK: Bewaren op max (+7°C). Verwijder het deksel en strooi de inhoud van de karamelsplitjes gelijkmatig over je dessert. Wacht gewoon 1 minuut. Eet smakelijk !

Bonne Maman Consumer Service
Postbus 4489 - 3006 AL Rotterdam

Bonne Maman - Cœur fondant au chocolat
2

INGREDIËNTEN: pure chocolade 24% (cacaopasta, suiker, cacaoboter, emulgator: SOJAlecithine, natuurlijke vanille aroma), suiker, BOTER, TARWEbloem, hele EIEREN, room (MELK), MELKchocolade 4% (suiker, cacaoboter , volle MELKpoeder, cacaomassa, emulgator: SOJAlecithine, natuurlijke vanille aroma), EIGEEL, invertsuikerstroop, cacaopoeder, magere MELKpoeder, geleermiddel: pectine.

ALLERGENEN: Melk, eieren, soja, granen die gluten bevatten. Kan sporen bevatten van noten en sesamzaad

VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 452 , kJ 1883 , vet 28 g, waarvan verzadigd 17 g, koolhydraten 42 g, waarvan suikers 31 g, eiwitten 6.3 g, zout 0.15 g, vezels 3.2 g

BEWAREN EN GEBRUIK: Bewaren tussen (+4°C en +8°C). Voor een snelle bereiding haal de cœur fondant uit zijn transparante zakje, verwijder de kanten van de cup lichtjes van het gebakje en verwarm gedurende 20 seconden op 800 watt in de magnetron. Voor een optimale bereiding, adviseert Bonne Maman de cœur fondant gedurende 10 minuten in een oven te verwarmen op 180°C

Bonne Maman Consumer Service
Postbus 4489 - 3006 AL Rotterdam