Batard is eigenlijk een chique woord voor vloerbrood. Dit meergranen-vloerbrood is gevuld met walnoten, vijgen en rozijnen en heeft het een knapperige korst. Door de zoete smaak vande vijgen en rozijnen, is het een geliefd brood bij een kaasplank.
INGREDIËNTEN: volkoren TARWEmeel, water, 10,2% rozijnen, 10,1% vijgen, TARWEgries, TARWEdesem (water, TARWEbloem), 3,4% WALNOTEN, TARWEgluten, bakkersgist , suiker, gejodeerd zout, emulgatoren: (mono- en diglyceriden van vetzuren, natriumstearoyl-2-lactylaat, mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur (TARWE)), veldbonenmeel, weipoeder (MELK), boterconcentraat [MELK], voorverstijfselde ROGGEbloem, plantaardige olie (raapzaad, zonnebloem), wei-eiwitconcentraat [MELK], geroosterd GERSTemoutmeel, meelverbeteraars: (ascorbinezuur, L-cysteïne), rijstebloem , TARWEmoutbloem, enzym [TARWE], MELKeiwitten, glucosestroop (gedrehydreerd), aroma, rijsmiddel (natriumcarbonaat), dextrose, kleurstof (curcumine), maltodextrine, TARWEvezels, erwteneiwit.
ALLERGENEN: Tarwe, rogge, gerst, melk (inclusief lactose), walnoten. Kan sporen bevatten van eieren, soja, sesamzaad, lupine.
BEWAREN EN GEBRUIK: Koel en droog bewaren. Na openen beperkt houdbaar. Verpakt onder beschermde atmosfeer. Oven voorverwarmen op 180 ºC en product 6 – 8 minuten afbakken. Dit product is voorgebakken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Volkoren batard met vruchten en walnoten
(Bevat Walnoten, Noten, Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Sesamzaad, Eieren, Soja, Lupine, Gluten, Noten)
.