Bao buns met hoisin pulled chicken
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bao buns met hoisin pulled chicken

Bao buns met hoisin pulled chicken

2 porties | met wortel, komkommer en gefrituurde uitjes

.

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
•Soja
•Sesamzaad
•Mosterd
•Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

100 gram

Pulled chicken

4 stuk(s)

Bao-broodje

(Bevat Tarwe)

25 gram

Hoisinsaus

(Bevat Soja, Tarwe, Sesamzaad)

1 stuk(s)

[Mini-]komkommer

1 stuk(s)

Wortel

30 gram

Gefrituurde uitjes

(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)

50 gram

Sriracha-mayo

(Bevat Mosterd, Soja, Eieren)

Zelf toevoegen

3 el

Wittewijnazijn

1 tl

Suiker

naar smaak

Zout

½ el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2404 kJ
Energie (kcal)574 kcal
Vetten25.6 g
waarvan verzadigd6.5 g
Koolhydraten68.2 g
waarvan suikers17.4 g
Vezels4.5 g
Eiwitten17.1 g
Zout1.8 g

Benodigdheden

•Kom
•Dunschiller
•Koekenpan

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Schaaf de wortel met een dunschiller in dunne linten.
  • Meng in een kom de wittewijnazijn met de suiker. Voeg de wortel toe aan de kom. Breng op smaak met zout en schep alles door elkaar. 
  • Snijd de komkommer in dunne halve maantjes. 
2
  • Bak de bao-broodjes 4 - 5 minuten in de oven. 
  • Verhit ondertussen 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Bak de pulled chicken en de hoisinsaus 4 - 5 minuten. 
3
  • Maak de bao-broodjes open en vul ze met de wortel en komkommer. 
  • Beleg de broodjes met de pulled chicken.
4
  • Besprenkel de bao-broodjes met de sriracha-mayo. 
  • Garneer met de gefrituurde uitjes.