BestellenCadeaubon
Bakbox | Stroopwafelbrownies
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bakbox | Stroopwafelbrownies

Bakbox | Stroopwafelbrownies

+/- 10 stuks | met gebrande amandelen en chocolate chip

Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.

Voeg deze week dit speciale brownierecept toe aan je box. In het beslag gaan stroopwafelkruimels, gebrande amandelen en nog meer chocola! Alsof brownies niet al een feestje genoeg zijn.

Labels:
Recept
Allergenen :
Amandelnoten
Pinda's
Tarwe
Eieren
Soja
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd40 minuten
Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

40 gram

Gezouten amandelen

(Bevat Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)

400 gram

Mix voor chocoladecake

(Bevat Tarwe Kan bevatten Gluten, Pinda's, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Eieren, Soja, Lupine)

2 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

120 gram

Stroopwafelkruimels

(Bevat Eieren, Soja, Tarwe Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Gluten, Pinda's)

100 gram

Melkchocoladedruppels

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

80 gram

[Plantaardige] roomboter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)1795 kcal
Energie (kJ)7508 kJ
Vetten81.9 g
waarvan verzadigd41.3 g
Koolhydraten225 g
waarvan suikers135.5 g
Vezels9.8 g
Eiwitten31.2 g
Zout5.5 g

Benodigdheden

Bakpapier
Ovenschaal
Grote kom
Garde

Instructies

Voorbereiden
1
  • Haal de roomboter uit de koelkast, weeg af en snijd in blokjes. Laat de roomboter op kamertemperatuur komen.
  • Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht) of 200 graden (elektrisch).
  • Bekleed een bakblik van 20 x 20 cm met bakpapier (zie Tip).
  • Hak de gezouten amandelen grof.

Tip: Heb je geen bakblik in huis? Gebruik dan een vierkante ovenschaal.

Beslag mixen
2
  • Mix in een grote kom de cakemix met 80 ml water, de roomboter en 2 eieren tot een egaal beslag met een garde (zie Tip).
  • Voeg de gehakte amandelen en chocoladedruppels toe en roer goed om.

Tip: Heb je een (hand)mixer? Mix het beslag dan 4 minuten met een vlindergarde.

Bakvorm vullen
3
  • Giet het beslag in het bakblik met bakpapier. Strooi de stroopwafelkruimels eroverheen.
  • Bak de brownie 20 - 25 minuten in de oven.
  • De brownie is klaar wanneer er barstjes in de bovenkant ontstaan (zie Tip)

Tip: Gebruik een satéprikker om te controleren of de brownie gaar is. De brownie mag nog plakkerig zijn vanbinnen. Is het deeg nog te vloeibaar? Bak de brownie dan nog enkele minuten.

Serveren
4
  • Haal de brownie uit de oven en laat 5 minuten afkoelen.
  • Snijd in circa 10 stukken en schep ze één voor één uit het bakblik.