
Bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas
2 porties | met verse bieslook
De kaas op deze bagel laat je nog even smelten in de oven - dit geeft een extra smakelijke twist aan je ontbijt!
Labels:
Recept
Allergenen :
Sesamzaad
•Tarwe
•Gerst
•Eieren
•Melk (inclusief lactose)
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidGemiddeld
Ingredienten
/ Voor 2 personen
2 stuk(s)
Bagels met sesamzaad
(Bevat Sesamzaad, Tarwe, Gerst Kan bevatten Soja, Noten, Melk (inclusief lactose))
4 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
4 plak(ken)
Ontbijtspek
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Verse bieslook
Zelf toevoegen
1
[Plantaardige] melk
1 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
•Rasp
•Koekenpan
•Kom
•Bakplaat met bakpapier
Instructies
1
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de bieslook fijn en rasp de kaas.
- Haal de plakjes ontbijtspek los van elkaar.
- Verhit een koekenpan, zonder olie, op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek in 3 - 4 minuten knapperig.
2
- Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en een snufje peper en zout.
- Verhit ondertussen de roomboter in een tweede koekenpan op middelhoog vuur.
- Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.
3
- Snijd de bagel open.
- Leg de bagel met de snijkant naar boven op een bakplaat met bakpapier en bestrooi met de geraspte oude kaas.
- Bak de bagel 4 - 5 minuten in de oven.
4
- Beleg de bagel met het roerei.
- Verdeel het gebakken ontbijtspek over de bagels.
- Garneer met de bieslook.