Haal in één keer een complete barbecue in huis met deze box! Met teriyaki-zalmspiesen, kipsaté met pindasaus, geroosterde miso-aubergine en gepofte aardappel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat Vis)
50 gram
Teriyakisaus
(Bevat Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Paprika
2 zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
4 stuk(s)
Spies
10 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
50 gram
Hoisinsaus
(Bevat Soja, Tarwe, Sesamzaad)
120 gram
Pindasaus
(Bevat Pinda's, Soja, Sulfiet, Tarwe)
30 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
400 gram
Kippendijreepjes
2 stuk(s)
Aubergine
25 gram
Witte miso
(Bevat Soja, Tarwe)
1 bosje(s)
Bosui
1 zakje(s)
Furikake
(Bevat Sesamzaad, Soja, Tarwe)
1 zakje(s)
Sesamzaad
(Bevat Sesamzaad Kan bevatten Noten, Pinda's)
400 gram
Aardappelen
100 gram
Biologische crème fraîche
(Bevat Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse bieslook
5.5 el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout
1 el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Sambal
½ el
Karnemelk
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Wittewijnazijn
1.5 el
Zonnebloemolie
In dit recept marineer je de zalm in teriyakisaus. Rijg de zalm, de courgette en paprika aan de spiesen. Gril de zalmspiesen een paar minuten op de barbecue en geniet ervan!
In dit recept marineer je de kip in een zelfgemaakte saus. Rijg de kip aan de spiesen. Gril een paar minuten op de barbecue en eet smakelijk!
In dit recept marineer je de aubergines in een Koreaans geïnspireerde marinade. Gril 35 minuten op de barbecue, garneer met de bosui en het sesamzaad en geniet!
In dit recept bak je de aardappelen 50 minuten op de barbecue. Maak ondertussen de bieslooktopping. Geniet van de gepofte aardappelen als ze nog warm zijn!