Mango smoothie bowl met verse blauwe bessen en kokosmelk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mango smoothie bowl met verse blauwe bessen en kokosmelk

Mango smoothie bowl met verse blauwe bessen en kokosmelk

met passievrucht, kokosrasp en chiazaad

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

De naam zegt het eigenlijk al: een smoothie in een kom, met fruit en zaden als toppings. Pak een lepel en geniet!

Labels:
Veggie
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

65 gram

Blauwe bessen

½ stuk(s)

Passievrucht

125 ml

Kokosmelk

5 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

5 gram

Chiazaad

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

½ stuk(s)

Mango

75 gram

Yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2022 kJ
Energie (kcal)483 kcal
Vetten33.7 g
waarvan verzadigd26.4 g
Koolhydraten31.6 g
waarvan suikers27.9 g
Vezels6.8 g
Eiwitten7.5 g
Zout0.2 g

Benodigdheden

Hoge kom
Staafmixer

Instructies

1
  • Schil de mango en snijd het vruchtvlees klein.
  • Halveer de passievrucht.
2
  • Mix de mango met de kokosmelk en Griekse yoghurt in een blender of hoge kom met staafmixer tot een dikke smoothie.
3
  • Houd je van zoet? Voeg dan wat honing toe naar smaak.
4
  • Verdeel de smoothie over diepe borden of kommen.
  • Leg de passievrucht erop.
  • Garneer met het chiazaad, de kokosrasp en de blauwe bessen.