Lunchsalade met geitenkaas en appel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lunchsalade met geitenkaas en appel

Lunchsalade met geitenkaas en appel

2 porties | met walnoot en cranberrychutney

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze lunchsalade is binnen een handomdraai klaar en bereid je maar met slechts 6 ingrediënten! De geitenkaas gaat perfect samen met het zoete van de appel en cranberrychutney.

Labels:
Veggie
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Walnoten
Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

200 gram

Verse geitenkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

120 gram

Rucola en veldsla

25 gram

Walnoten

(Bevat Walnoten Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

40 gram

Cranberrychutney

1 stuk(s)

Appel

8 ml

Olijfolie met balsamico

(Bevat Sulfiet)

Zelf toevoegen

1 naar smaak

Peper en zout

1 el

Honing

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2014 kJ
Energie (kcal)481 kcal
Vetten30.97 g
waarvan verzadigd17.8 g
Koolhydraten29 g
waarvan suikers24 g
Vezels3.82 g
Eiwitten20.59 g
Zout1.3 g

Benodigdheden

Saladekom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Meng in een saladekom de olijfolie met balsamico, de appel en de slamix. Breng op smaak met peper en zout.

3

Leg de geitenkaas op een bakplaat met bakpapier. Verdeel de honing en de walnoten over de geitenkaas. Gratineer 3 - 4 minuten in de oven.

4

Verdeel de salade over de borden. Leg de geitenkaas met walnoten erop. Serveer met de cranberrychutney.