Lunchsalade met geitenkaas en appel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lunchsalade met geitenkaas en appel

Lunchsalade met geitenkaas en appel

2 porties | met walnoot en cranberrychutney

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze lunchsalade is binnen een handomdraai klaar en bereid je maar met slechts 6 ingrediënten! De geitenkaas gaat perfect samen met het zoete van de appel en cranberrychutney.

Labels:
Veggie
Allergenen :
Noten
Mosterd
Sulfiet
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

120 gram

Rucola en veldsla

25 gram

Walnoten

(Bevat Noten Kan bevatten Noten, Pinda's, Sesamzaad)

40 gram

Cranberrychutney

(Bevat Mosterd)

1 stuk(s)

Appel

8 ml

Olijfolie met balsamico

(Bevat Sulfiet)

2 stuk(s)

Verse geitenkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Honing

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1070 kJ
Energie (kcal)256 kcal
Vetten13 g
waarvan verzadigd1 g
Koolhydraten29 g
waarvan suikers24 g
Vezels4 g
Eiwitten4 g
Zout0 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.