Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.
Voeg deze week dit speciale brownierecept toe aan je box. In het beslag gaan stroopwafelkruimels, gebrande amandelen en nog meer chocola! Alsof brownies niet al een feestje genoeg zijn.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
/ Voor 2 personen
/ Voor 2 personen
60 gram
Amandelen
(BevatNotenKan bevattenPinda's, Sesam)400 gram
Mix voor chocoladecake
(BevatGlutenbevattende granen, Melk (inclusief lactose), SojaKan bevattenSesam, Ei, Noten, Soja)2 stuk(s)
Ei
(BevatEi)120 gram
Stroopwafelkruimels
(BevatGlutenbevattende granen, Ei)100 gram
Chocoladedruppels
(BevatMelk (inclusief lactose), Soja)80 gram
Roomboter
(BevatMelk (inclusief lactose))80 ml
Water
Haal de roomboter uit de koelkast, weeg af en snijd in blokjes. Laat de roomboter op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180 graden (hete lucht) of 200 graden (elektrisch). Bekleed een bakblik van 20x20 cm met bakpapier. Hak de gebrande amandelen grof.
Mix in een grote kom de cakemix met 80 ml water, de roomboter en 2 eieren tot een egaal beslag met een garde. Voeg de gehakte amandelen en chocoladedruppels toe en roer goed om.
Giet het beslag in het bakblik met bakpapier. Strooi er de stroopwafelkruimels overheen. Bak de brownie 20 - 25 minuten in de oven. De brownie is klaar wanneer er barstjes in de bovenkant komen.
Haal de brownie uit de oven en laat 5 minuten afkoelen. Snijd in circa 10 stukken en schep ze één voor één uit het bakblik.