Met dit recept tover je 355 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Broccoli
½ stuk(s)
Venkel
20 gram
Rucola en veldsla
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat: Vis)
25 gram
Kruidenroomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2 plak(ken)
Ontbijtspek
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Wittewijnazijn
1 el
[Plantaardige] roomboter
¼ el
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd eventueel een beetje kookvocht apart. Dat kun je later toevoegen aan je puree als deze te droog is.
Weetje: Ken je die maaltijd voor sporters met kip, rijst en broccoli? Broccoli zit hier niet alleen bij voor de vitamines, maar telt ook wel degelijk mee als de eiwitbron in deze combinatie! Per 100 gram zit er maar liefst 3 gram eiwit in.