Udon noedelsoep met gebakken schelvisfilet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Udon noedelsoep met gebakken schelvisfilet

Udon noedelsoep met gebakken schelvisfilet

met spitskool en broccoli

.

Labels:
Lactose-arm
Eet mij eerst
Allergenen :
Gluten
Tarwe
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 cm

Verse gember

¼ stuk(s)

Rode peper

½ stuk(s)

Wortel

65 gram

Champignons

100 gram

Spitskool en broccoli

100 gram

Verse udonnoedels

(Bevat Gluten, Tarwe)

1 stuk(s)

Schelvisfilet

0.13 zakje(s)

Vietnamese saus

(Bevat Soja, Tarwe)

5 ml

Sojasaus

(Bevat Soja, Tarwe)

Zelf toevoegen

2 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

400 ml

Zoutarme groentebouillon

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)488 kcal
Energie (kJ)2042 kJ
Vetten21 g
waarvan verzadigd3 g
Koolhydraten41 g
waarvan suikers8 g
Vezels7.7 g
Eiwitten29 g
Zout6 g

Benodigdheden

Rasp
Wok
Koekenpan
Keukenpapier

Instructies

Voorbereiden
1

• Bereid de bouillon • Schil de gember en snijd of rasp fijn. • Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. • Snijd de peen in dunne halve plakken. Snijd de champignons in kwarten.

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebuik dan zoutarme bouillon , gebruik een deeltje kokend water en een ander deel bouillon of voeg de sojasaus naar smaak toe.

Soep maken
2

• Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of soeppan. Fruit de gember en rode peper 2 – 3 minuten op middelhoog vuur. • Voeg de peen en de groentemix toe en roerbak 2 minuten. • Voeg de bouillon en Vietnamese saus toe en laat 6 – 8 minuten koken. Voeg halverwege de champignons en de noedels toe.

Tip: Snijd de noedels in kleinere stukjes voordat je ze aan de pan toevoegt – dat eet een stuk makkelijker.

Vis bakken
3

• Dep ondertussen de schelvisfilet droog met keukenpapier. • Verhit de overige zonnebloemolie in een koekenpan en bak de schelvisfilet gaar in 2 – 3 minuten per kant. • Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

• Breng de soep op smaak met de sojasaus en peper. • Verdeel de ramen over de soepkommen en serveer de schelvisfilet erop.