.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 cm
Verse gember
½ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Wortel
125 gram
Broccoli
200 gram
Spitskool en broccoli
(Kan bevattenSelderij)200 gram
Verse udonnoedels
(BevatGlutenbevattende granen)2 stuk(s)
Schelvisfilet
(BevatVis)10 gram
Vietnamese saus
(BevatGlutenbevattende granen, Soja)10 ml
Sojasaus
(BevatGlutenbevattende granen, Soja)800 ml
Groentebouillon
3 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper
• Bereid de bouillon • Schil de gember en snijd of rasp fijn. • Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. • Snijd de peen in dunne halve plakken. Snijd de champignons in kwarten.
• Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of soeppan. Fruit de gember en rode peper 2 – 3 minuten op middelhoog vuur. • Voeg de peen en de groentemix toe en roerbak 2 minuten. • Voeg de bouillon en Vietnamese saus toe en laat 6 – 8 minuten koken. Voeg halverwege de champignons en de noedels toe.
• Dep ondertussen de schelvisfilet droog met keukenpapier. • Verhit de overige zonnebloemolie in een koekenpan en bak de schelvisfilet gaar in 2 – 3 minuten per kant. • Breng op smaak met peper en zout.
• Breng de soep op smaak met de sojasaus en peper. • Verdeel de ramen over de soepkommen en serveer de schelvisfilet erop.