.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 cm
Verse gember
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Wortel
65 gram
Champignons
100 gram
Spitskool en broccoli
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
1 stuk(s)
Schelvisfilet
0.13 zakje(s)
Vietnamese saus
(Bevat Soja, Tarwe)
5 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
2 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
400 ml
Zoutarme groentebouillon
• Bereid de bouillon • Schil de gember en snijd of rasp fijn. • Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. • Snijd de peen in dunne halve plakken. Snijd de champignons in kwarten.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebuik dan zoutarme bouillon , gebruik een deeltje kokend water en een ander deel bouillon of voeg de sojasaus naar smaak toe.
• Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of soeppan. Fruit de gember en rode peper 2 – 3 minuten op middelhoog vuur. • Voeg de peen en de groentemix toe en roerbak 2 minuten. • Voeg de bouillon en Vietnamese saus toe en laat 6 – 8 minuten koken. Voeg halverwege de champignons en de noedels toe.
Tip: Snijd de noedels in kleinere stukjes voordat je ze aan de pan toevoegt – dat eet een stuk makkelijker.
• Dep ondertussen de schelvisfilet droog met keukenpapier. • Verhit de overige zonnebloemolie in een koekenpan en bak de schelvisfilet gaar in 2 – 3 minuten per kant. • Breng op smaak met peper en zout.
• Breng de soep op smaak met de sojasaus en peper. • Verdeel de ramen over de soepkommen en serveer de schelvisfilet erop.