HelloFresh
topBanner
Udon noedelsoep met gebakken schelvisfilet

Udon noedelsoep met gebakken schelvisfilet

met spitskool en broccoli

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:Eten binnen 3 dagen
Allergenen :Glutenbevattende granenVisSoja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 1
Ingredienten
hoeveelheden
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

2 cm

Verse gember

½ stuks

Rode peper

1 stuks

Wortel

125 g

Broccoli

200 g

Spitskool en broccoli

(Kan sporen van allergenen bevatten)

200 g

Verse udonnoedels

(BevatGlutenbevattende granen)

2 stuks

Schelvisfilet

(BevatVis)

10 g

Vietnamese saus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

10 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

Zelf toevoegen

800 ml

Groentebouillon

3 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)2042 kJ
Energie (kcal)488 kcal
Vetten21.0 g
waarvan verzadigd3.0 g
Koolhydraten41 g
waarvan suikers8.0 g
Vezels7 g
Eiwitten29 g
Zout6.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Rasp
Wok
Koekenpan
Keukenpapier
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

• Bereid de bouillon • Schil de gember en snijd of rasp fijn. • Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. • Snijd de peen in dunne halve plakken. Snijd de champignons in kwarten.

2

• Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of soeppan. Fruit de gember en rode peper 2 – 3 minuten op middelhoog vuur. • Voeg de peen en de groentemix toe en roerbak 2 minuten. • Voeg de bouillon en Vietnamese saus toe en laat 6 – 8 minuten koken. Voeg halverwege de champignons en de noedels toe.

3

• Dep ondertussen de schelvisfilet droog met keukenpapier. • Verhit de overige zonnebloemolie in een koekenpan en bak de schelvisfilet gaar in 2 – 3 minuten per kant. • Breng op smaak met peper en zout.

4

• Breng de soep op smaak met de sojasaus en peper. • Verdeel de ramen over de soepkommen en serveer de schelvisfilet erop.