Italian-style lunch wraps
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Italian-style lunch wraps

with sundried tomato and lettuce

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
Cashewnoten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)

40 gram

Pesto genovese

(Bevat: Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten: Pinda's, Noten)

40 gram

Slamix met radicchio, rucola en bladsla

120 gram

Gebraden kipfilet

125 gram

Rode cherrytomaten

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] mayonaise

2 tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2123 kJ
Energie (kcal)507 kcal
Vetten26.1 g
waarvan verzadigd3.7 g
Koolhydraten46.7 g
waarvan suikers4.3 g
Vezels4 g
Eiwitten19.7 g
Zout2.3 g

Benodigdheden

Oven
Saladekom
Aluminiumfolie

Instructies

1
  • Preheat the oven to 180°C.
  • Halve the cherry tomatoes.
  • In a salad bowl, combine the pesto, mayonnaise, and white wine vinegar. Add the sundried tomatoes and lettuce, and mix everything together. 

 

2
  • Wrap the tortillas in aluminum foil, then put them in the oven for 3 – 4 minutes.
3
  • Fill the wraps with the salad, cherry tomatoes and roast chicken fillet.