.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
85 gram
Orzo
(Bevat Gluten, Tarwe Kan bevatten Soja, Lupine, Mosterd, Eieren)
½ blik(ken)
Tomatenpuree
100 gram
Rundergehakt met köftekruiden
200 gram
Oosterse groentemix
25 gram
Mascarpone
(Bevat Melk (inclusief lactose))
12.5 gram
Parmigiano reggiano
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
175 ml
Groentebouillon
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Bereid de bouillon in een pan met deksel voor de orzo.
Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn. Snipper de ui en pers of snijd de knoflook fijn.
Voeg de orzo toe aan de pan met deksel en kook, afgedekt, in 8 - 9 minuten op laag vuur droog. Schep regelmatig om. Voeg eventueel extra water toe als de orzo te droog wordt. Laat zonder deksel uitstomen en roer los met een vork.
Verhit ondertussen de roomboter in een grote wok of hapjespan met deksel en fruit de ui, knoflook en rode peper 2 minuten op laag vuur. Voeg de tomatenpuree en het rundergehakt toe en bak in 3 minuten los op middelhoog vuur. Voeg de groentemix toe en bak, afgedekt, 7 minuten op middelmatig vuur.
Meng vervolgens de mascarpone door het gehakt, laat de saus 1 minuut doorkoken en breng op smaak met peper en zout en voeg het balsamico azijn toe.
Verdeel de orzo over de borden, schep de saus erop en garneer af met de geraspte Parmigiano.