Deze romige side salad maak je helemaal af met geraspte oude kaas. De pompoenpitten zorgen daarnaast voor een extra knapperige touch!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Radicchio en ijsbergsla
1 stuk(s)
Tomaat
50 gram
Geraspte oude Goudse kaas
25 gram
Biologische volle yoghurt
25 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
1 stuk(s)
[Mini-]komkommer
20 gram
Pompoenpitten
2 tl
Wittewijnazijn
2 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Snijd de komkommer en tomaat in kleine blokjes.
Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart.
Meng in een saladekom de mayonaise, yoghurt, 2 tl mosterd en 2 tl wittewijnazijn. Voeg de slamix, tomaat, komkommer en oude kaas toe en meng goed door elkaar. Breng goed op smaak met peper en zout.
Verdeel de salade over een serveerschaal. Garneer met de pompoenpitten.