Hollandse salade als extra
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hollandse salade als extra

Hollandse salade als extra

Bijgerecht | met oude kaas en yoghurt

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze romige side salad maak je helemaal af met oer-Hollandse oude kaas. De pompoenpitten zorgen daarnaast voor een extra knapperige touch!

Allergenen :
Mosterd
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

10 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

1 stuk(s)

Tomaat

50 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

50 gram

Geraspte oude Goudse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

100 gram

Radicchio en ijsbergsla

1 stuk(s)

[Mini-]komkommer

50 gram

Biologische volle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1410 kJ
Energie (kcal)337 kcal
Vetten30.5 g
waarvan verzadigd8.3 g
Koolhydraten4.4 g
waarvan suikers3.7 g
Vezels1.9 g
Eiwitten10.2 g
Zout0.8 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.