topBanner
Havermoutrepen met dadels en pecannoten

Havermoutrepen met dadels en pecannoten

+/- 14 repen | Bak het zelf met verse ingrediënten

Lees meer

Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.

Kies deze week voor havermoutrepen met dadels en pecannoten.

Allergenen :NotenGlutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd40 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten

Voor 2 personen

Ingredientenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

2 stuk(s)

Banaan

40 gram

Pecanstukjes

(BevatNoten)

200 gram

Havermout

(BevatGlutenbevattende granen)

40 gram

Kokosrasp

50 gram

Gedroogde dadelstukjes

(Kan bevattenPindas, Tree Nuts)

50 gram

Abrikozenstukjes

Zelf toevoegen

3 el

Zonnebloemolie

1.5 el

Honing

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)579 kJ
Energie (kcal)139 kcal
Vetten6.0 g
waarvan verzadigd2.0 g
Koolhydraten18 g
waarvan suikers8.0 g
Vezels3 g
Eiwitten3 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kleine steelpan
Kleine kom
Ovenschaal
Bakpapier
Kom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Prak de bananen in een kom fijn met een vork fijn. Verwarm in een kleine steelpan 3 el zonnebloemolie met de honing en meng goed. Voeg de geprakte banaan toe als de honing vloeibaar is geworden. Meng goed en verwarm het geheel 1-2 minuten op laag vuur.

2

Bekleed een ovenschaal van 20 x 20 cm met bakpapier. Hak de pecanstukjes fijn. Meng in een kom de havermout, kokosrasp, dadelstukjes, abrikozenstukjes, pecanstukjes en een mespuntje zout met 3 el water. Voeg vervolgens het banaanmengsel toe en meng tot het een plakkerig deeg wordt.

3

Vul de ovenschaal met het mengsel. Verspreid het mengsel en druk goed aan met de bolle kant van een lepel of een spatel.

4

Plaats de ovenschaal 25-30 minuten in de oven, of tot de bovenkant goudbruin kleurt. Laat ongeveer 15 minuten afkoelen en snijd in repen van 2 cm breed.