Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.
Kies deze week voor havermoutrepen met chocolade, walnoten en cranberry's.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
/ Voor 2 personen
/ Voor 2 personen
1 stuk(s)
Banaan
120 gram
Cranberry-walnootmix
(BevatNoten)200 gram
Havermout
(BevatGlutenbevattende granen)40 gram
Kokosrasp
(Kan bevattenSesam, Pinda's, Noten)40 gram
Rozijnen
(Kan bevattenSesam, Pinda's, Noten)100 gram
Chocoladedruppels
(BevatMelk (inclusief lactose), Soja)4 el
Zonnebloemolie
3 el
Honing
Verwarm de oven voor op 200 graden. Prak 1 banaan in een kom met en vork. Verwarm in een kleine steelpan 4 el zonnebloemolie met 3 el honing en meng goed. Voeg de geprakte banaan toe als de honing vloeibaar is geworden. Meng goed en verwarm het geheel 1-2 minuten op laag vuur.
Bekleed een ovenschaal van 20 x 20 cm met bakpapier. Hak de cranberry-notenmix fijn. Meng in een kom de havermout, kokosrasp, rozijnen, cranberry-walnootmix, chocoladedruppels en een mespuntje zout met 3 el water. Voeg vervolgens het banaanmengsel toe en meng tot het een plakkerig deeg wordt.
Vul de ovenschaal met het mengsel. Verspreid het mengsel en druk goed aan met de bolle kant van een lepel of een spatel.
Plaats de ovenschaal 25-30 minuten in de oven, of tot de bovenkant goudbruin kleurt. Laat ongeveer 15 minuten afkoelen en snijd in repen van 2 cm breed.