topBanner
Havermoutrepen met chocolade, walnoten en cranberry's

Havermoutrepen met chocolade, walnoten en cranberry's

+/- 14 repen | Bak het zelf met verse ingrediënten

Lees meer

Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.

Kies deze week voor havermoutrepen met chocolade, walnoten en cranberry's.

Allergenen :NotenGlutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd40 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten

Voor 2 personen

Ingredientenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

1 stuk(s)

Banaan

120 gram

Cranberry-walnootmix

(BevatNoten)

200 gram

Havermout

(BevatGlutenbevattende granen)

40 gram

Kokosrasp

40 gram

Rozijnen

100 gram

Chocoladedruppels

(BevatMelk (inclusief lactose), Soja)

Zelf toevoegen

4 el

Zonnebloemolie

3 el

Honing

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)908 kJ
Energie (kcal)217 kcal
Vetten12.0 g
waarvan verzadigd4.0 g
Koolhydraten23 g
waarvan suikers13.0 g
Vezels2 g
Eiwitten3 g
Zout0.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kleine kom
Kleine steelpan
Ovenschaal
Kom
Bakpapier
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Prak 1 banaan in een kom met en vork. Verwarm in een kleine steelpan 4 el zonnebloemolie met 3 el honing en meng goed. Voeg de geprakte banaan toe als de honing vloeibaar is geworden. Meng goed en verwarm het geheel 1-2 minuten op laag vuur.

2

Bekleed een ovenschaal van 20 x 20 cm met bakpapier. Hak de cranberry-notenmix fijn. Meng in een kom de havermout, kokosrasp, rozijnen, cranberry-walnootmix, chocoladedruppels en een mespuntje zout met 3 el water. Voeg vervolgens het banaanmengsel toe en meng tot het een plakkerig deeg wordt.

3

Vul de ovenschaal met het mengsel. Verspreid het mengsel en druk goed aan met de bolle kant van een lepel of een spatel.

4

Plaats de ovenschaal 25-30 minuten in de oven, of tot de bovenkant goudbruin kleurt. Laat ongeveer 15 minuten afkoelen en snijd in repen van 2 cm breed.