HelloFresh
topBanner
Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten

Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)SojaNoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
2
4

100 stuks

Havermout

(BevatGlutenbevattende granen)

400 ml

Halfvolle melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

25 g

Dadelstukjes

(Kan sporen van allergenen bevatten)

30 g

Chocoladevlokken

(BevatMelk (inclusief lactose), Soja)

40 g

Walnoten

(BevatNoten)
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2356 kJ
Energie (kcal)563 kcal
Vetten26.0 g
waarvan verzadigd7.4 g
Koolhydraten60 g
waarvan suikers27.9 g
Vezels6 g
Eiwitten20 g
Zout0.3 g
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Meng de havermout, halfvolle melk, het grootste deel van de dadelstukjes en 50 ml water per persoon in een steelpan met deksel.

2

Verwarm de havermout gedurende 5 minuten, afgedekt, op middellaag vuur. Zet het vuur laag zodra de havermout begint te koken. Roer regelmatig goed over de bodem om aanbranden te voorkomen. Zet daarna het vuur uit en laat 1 minuut afgedekt rusten.

3

Roer de helft van de chocovlokken door de havermout en verdeel over door de havermout en verdeel over

4

Garneer de havermout met de walnoten en overige chocovlokken.