HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHavermout Met Chocoladekrullen, Dadels En Walnoten
topBanner
Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten

Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)SojaNoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

100 stuk(s)

Havermout

(BevatGlutenbevattende granen)

400 ml

Halfvolle melk

(BevatMelk (inclusief lactose))

25 gram

Dadelstukjes

30 gram

Chocoladevlokken

(BevatMelk (inclusief lactose), Soja)

40 gram

Walnoten

(BevatNotenKan bevattenNoten, Pinda's, Sesam)
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2356 kJ
Energie (kcal)563 kcal
Vetten26.0 g
waarvan verzadigd7.4 g
Koolhydraten60 g
waarvan suikers27.9 g
Vezels6 g
Eiwitten20 g
Zout0.3 g
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Meng de havermout, halfvolle melk, het grootste deel van de dadelstukjes en 50 ml water per persoon in een steelpan met deksel.

2

Verwarm de havermout gedurende 5 minuten, afgedekt, op middellaag vuur. Zet het vuur laag zodra de havermout begint te koken. Roer regelmatig goed over de bodem om aanbranden te voorkomen. Zet daarna het vuur uit en laat 1 minuut afgedekt rusten.

3

Roer de helft van de chocovlokken door de havermout en verdeel over door de havermout en verdeel over

4

Garneer de havermout met de walnoten en overige chocovlokken.