Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 stuk(s)
Havermout
(BevatGluten)400 ml
Halfvolle melk
(BevatMelk (inclusief lactose))25 gram
Dadelstukjes
30 gram
Chocoladevlokken
(BevatMelk (inclusief lactose), Soja)40 gram
Walnoten
(BevatNotenKan bevattenNoten, Pinda's, Sesamzaad)Meng de havermout, halfvolle melk, het grootste deel van de dadelstukjes en 50 ml water per persoon in een steelpan met deksel.
Verwarm de havermout gedurende 5 minuten, afgedekt, op middellaag vuur. Zet het vuur laag zodra de havermout begint te koken. Roer regelmatig goed over de bodem om aanbranden te voorkomen. Zet daarna het vuur uit en laat 1 minuut afgedekt rusten.
Roer de helft van de chocovlokken door de havermout en verdeel over door de havermout en verdeel over
Garneer de havermout met de walnoten en overige chocovlokken.