Grilled cheese with brie & bacon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Grilled cheese with brie & bacon

with onion chutney | 2 servings

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Soja
•Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)

40 gram

Pikante uienchutney

4 plak(ken)

Ontbijtspek

100 gram

Franse roombrie

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1951 kJ
Energie (kcal)466 kcal
Vetten23.9 g
waarvan verzadigd13.3 g
Koolhydraten43.9 g
waarvan suikers11.6 g
Vezels3 g
Eiwitten18.8 g
Zout2.2 g

Benodigdheden

•Koekenpan

Instructies

1
  • Heat a clean frying pan over medium-high heat and fry the bacon for 3 - 4 minutes. Remove from the pan and set aside.
  • Slice the brie.
2
  • Slice open the brioche bun.
  • Spread the onion chutney on the bread.
  • Add the cheese, onion and bacon, then close the bun.
3
  • Heat the sandwich maker and add the grilled cheese (see Tip). 
  • Grill for 5 - 6 minutes or until the cheese has melted. 

Tip: if you do not have a sandwich maker at home, you could also make the grilled cheese in a lidded frying pan. Heat a knob of butter in the pan over medium heat and toast the grilled cheese for 2 - 3 minutes on each side. 

4
  • Slice the grilled cheese brioche in half and serve.