HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGriekse Yoghurt Met Passievrucht
topBanner
Griekse yoghurt met passievrucht

Griekse yoghurt met passievrucht

Met vijgen en pompoenpitten

Lees meer

Goedemorgen

Allergenen :Melk (inclusief lactose)Glutenbevattende granen

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

250 ml

Biologische Griekse yoghurt

(BevatMelk (inclusief lactose))

50 gram

Meergranenvlokken

(BevatGlutenbevattende granen)

2 stuk(s)

Passievrucht

25 gram

Gedroogde vijgenstukjes

20 gram

Pompoenpitten

(Kan bevattenNoten, Sesam, Pinda's)
Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)1414 kJ
Energie (kcal)338 kcal
Vetten17.0 g
waarvan verzadigd9.3 g
Koolhydraten28 g
waarvan suikers11.6 g
Vezels5 g
Eiwitten12 g
Zout0.2 g
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verdeel de yoghurt over de kommen. Roer de meergranenvlokken door de yoghurt.

2

Snijd de passievruchten doormidden, lepel het vruchtvlees eruit en verdeel over de yoghurt.

3

Garneer met de vijgenstukjes en pompoenpitten.