Greek Yogurt with Pear & Walnuts
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Greek Yogurt with Pear & Walnuts

2 days of breakfast for 2 persons (4 servings)

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Walnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

500 gram

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Peer

40 gram

Walnootstukjes

(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

naar smaak

Honing [of plantaardig alternatief]

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2269 kJ
Energie (kcal)542 kcal
Vetten39 g
waarvan verzadigd16.9 g
Koolhydraten27.8 g
waarvan suikers26.7 g
Vezels4.1 g
Eiwitten14.7 g
Zout0.5 g

Instructies

1
  • Core and slice one pear. 
  • Serve 125g Greek yogurt per person in bowls. 
  • Top each bowl with half of the sliced pear and a quarter of the walnuts. Drizzle with honey to taste. 
  • Repeat this recipe for a second breakfast the next day.