Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Vismelange: Zalm, tonijn, kabeljauw en garnalen
40 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
100 gram
Biologische volle yoghurt
4 stuk(s)
Knoflookteen
1 zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
500 gram
Regenboogkrieltjes
1.33 zakje(s)
Gedroogde tijm
1.33 stuk(s)
Courgette
2 stuk(s)
Rode puntpaprika
250 gram
Champignons
80 gram
Pesto genovese
8 stuk(s)
Spies
4 stuk(s)
Wildzwijnburger
4 stuk(s)
In spek gewikkelde kipfilet
4 stuk(s)
Gekruide kipworstjes
120 gram
Biefstukpuntjes
4 stuk(s)
Mini-hamburgerbol
40 gram
Pikante uienchutney
2 stuk(s)
Baguette
250 gram
Roomboter
150 gram
Pannenkoekenmix
4.98 stuk(s)
Ei
265 ml
Biologische halfvolle melk
1 stuk(s)
Peer
50 gram
Melkchocoladedruppels
(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)
1 stuk(s)
Ui
100 gram
Radicchio en romaine
4 stuk(s)
Tomaat
naar smaak
Peper en zout
naar smaak
Extra vierge olijfolie
2 tl
Mosterd
2
[Plantaardige] melk
2 el
Olijfolie
2 el
Extra vierge olijfolie
2 tl
Wittewijnazijn
1. Bieslooksaus maken
Pers de knoflook of snijd fijn. Meng de knoflook met de boter. Snijd of knip de bieslook klein. Meng in een kleine kom de volle yoghurt, mosterd en bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
2. Voorbereiden
Dep de zalm en kabeljauw droog met keukenpapier en breng op smaak met peper en zout. Rijg de garnalen aan cocktailprikkers en meng met de knoflookboter. Haal vlak voor serveren de stukjes tonijn door de gomasio.
3. Bakken (aan tafel)
Bak de garnalenspiesjes en de stukken vis in de kleine pannetjes. Roer de bieslooksaus door de pannetjes met het bakvet van de vis en gebruik als saus bij de zalm en kabeljauw.
1. Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 220 graden. Was de krieltjes grondig, halveer en snijd de eventuele grote krieltjes in kwarten. Leg de krieltjes in een ovenschaal en meng met per persoon: 1/2 el olijfolie en 1 tl tijm. Breng op smaak met peper en zout.
2. Roosteren
Zet de ovenschaal met krieltjes in de oven en bak 25 – 30 minuten, of tot de krieltjes goudbruin en beetgaar zijn. Schep halverwege om. Serveer aan tafel.
1. Groenten snijden
Snijd de courgette in de lengte in kwarten en vervolgens in blokjes. Snijd de puntpaprika in grove stukken. Bewaar de helft van de puntpaprika voor de salade. Halveer de champignons en snijd eventuele grote champignons in kwarten. Bewaar een halve champignon per persoon voor de omelet.
2. Spiesjes maken
Rijg de groenten om en om aan de spiesjes. Meng 1 el olijfolie per persoon met de pesto. Bestrijk de groenten met de pestodressing.
3. Serveren (aan tafel)
Zet de groentespiesjes en de overige pestodressing op tafel. Bak de spiesjes op de gourmetplaat rondom bruin en gaar. Besprenkel met de overige dressing.
1. Bakken (aan tafel)
Bak de kipworstjes en de kip met spek gaar. Bak de wildzwijnburgers en de biefstukpuntjes naar smaak medium of doorbakken. Maak met de wildzwijnburger, de mini-hamburgerbol, de uienchutney, de plakjes tomaat en een paar blaadjes sla een hamburger.
1. Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Pluk de blaadjes peterselie van de takjes en snijd de blaadjes zeer fijn. Snijd of knip de bieslook fijn.
2. Afbakken
Bak de baguette 12 – 15 minuten in de oven. Bak de mini-hamburgerbollen de laatste 5 minuten mee. Meng in een kom de roomboter, knoflook en verse kruiden met een vork tot kruidenboter. Breng op smaak met peper en zout.
3. Serveren (aan tafel)
Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter.
1. Beslag maken
Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in blokjes. Klop met een garde de eieren los in een kom. Voeg de melk toe en spatel de pannenkoekenmix en eventueel de suiker erdoor.
2.Bakken (aan tafel)
Serveer het pannenkoekenbeslag aan tafel. Verhit de boter of olijfolie in je pannetje en bak de blokjes peer een paar minuten. Schenk er een beetje van het pannenkoekenbeslag over en bestrooi met de chocoladedruppels (zie Tip). Draai, zodra het beslag gestold is, de pannenkoek om en bak gaar en bruin.
Tip: Pas goed op dat de chocolade niet verbrandt!
1. Groenten snijden
Snipper de rode ui (zie Tip). Snijd een halve champignon per persoon in blokjes van ongeveer 1/2 cm. Snijd de takjes en de blaadjes van de bladpeterselie grof.
Tip: Houd je rode ui over? Bak deze aan tafel en gebruik als topping bij je hamburger.
2. Eieren kloppen
Klop met een garde de eieren met de melk los in een kom. Meng de gesnipperde rode ui, de blokjes champignon en de bladpeterselie erdoor.
3. Bakken (aan tafel)
Serveer het eimengsel op tafel. Verhit de boter of olijfolie in je pannetje, schenk er een beetje van het mengsel in en bak een omelet. Breng op smaak met peper en zout.
1. Snijden
Snijd de puntpaprika in kleine blokjes. Snijd 1 plakje per persoon van de tomaat (bewaar deze voor de hamburger) en snijd de rest in blokjes.
2.Salade maken
Maak in een saladekom een dressing van de mosterd, wittewijnazijn, extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng de sla, puntpaprika en tomatenblokjes met de dressing.
3.Serveren (aan tafel)
Serveer de salade in een saladekom aan tafel. Leg de plakjes tomaat op een schaaltje. Je kunt deze plakjes tomaat gebruiken als topping voor je hamburger.