
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
De overtreffende trap van chocolademousse? Hemelse modder! Slechts 3 ingrediënten, een evenzo simpel recept en voilà! Er staat een goddelijk lekker nagerecht op tafel om te delen met je meest favoriete tafelgenoten.
Let op: dit recept bereid je tenminste 6 uur of een dag van tevoren.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
300 gram
Melkchocoladedruppels
(Bevat: Soja Kan bevatten: Tarwe, Noten, Spelt, Amandelnoten, Sesamzaad, Gluten, Paranoten, Hazelnoten, Cashewnoten, Melk (inclusief lactose), Walnoten, Haver, Gerst, Pecannoten, Pistachenoten, Macadamianoten, Pinda's, Rogge)
400 ml
Slagroom
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
20 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Amandelnoten, Noten Kan bevatten: Tarwe, Noten, Spelt, Sesamzaad, Gluten, Haver, Gerst, Pinda's, Rogge, Ei, Kamut, Khorasan (tarwe), Mosterd, Lupine, Soja, Selderij, Zwaveldioxide en sulfiet)
3 el
Suiker
½ tl
Zout


