Gehaktbrood met spinaziestamppot
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gehaktbrood met spinaziestamppot

Gehaktbrood met spinaziestamppot

Voor in de oven of magnetron | 1 portie | 450 g

Onze chefs hebben maaltijden gemaakt die perfect zijn voor drukke dagen: het enige wat jij hoeft te doen is ze opwarmen! Geniet van dezelfde HelloFresh-kwaliteit, boordevol smaak en met de beste verse ingrediënten.

Kies deze week bijvoorbeeld het gehaktbrood van rundergehakt met spinaziestamppot.

Allergenen :
Eieren
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Mosterd
Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 1 personen

1 stuk(s)

Gehaktbrood met spinaziestamppot

(Bevat Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sulfiet)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1996 kJ
Energie (kcal)477 kcal
Vetten23 g
waarvan verzadigd10.8 g
Koolhydraten37.8 g
waarvan suikers3.2 g
Vezels7.2 g
Eiwitten27 g
Zout3.2 g

Instructies

1

Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.

Oven (hete lucht) [200°C]: Verwijder de folie, dek het bakje af met aluminiumfolie en verwarm 20 minuten in een voorverwarmde oven.

Magnetron [900 watt]: Prik gaatjes in de folie, plaats één bakje in het midden van de magnetron (let op: bakje mag de wanden van de magnetron niet raken) en verwarm 6 minuten.