Flammkuchen met spek, rode ui en zure room
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Flammkuchen met spek, rode ui en zure room

Flammkuchen met spek, rode ui en zure room

met rucolatopping

Wist jij dat de flammkuchen is ontstaan uit een trucje van broodbakkers? Met een plat stukje deeg testten ze of de houtoven heet genoeg was om brood te bakken!

Allergenen :
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Flammkuchen

(Bevat Tarwe)

100 gram

Biologische crème fraîche

75 gram

Spekreepjes

75 gram

Gesneden rode ui

40 gram

Rucola

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1603 kJ
Energie (kcal)383 kcal
Vetten17.3 g
waarvan verzadigd9.8 g
Koolhydraten46 g
waarvan suikers2.5 g
Vezels1.2 g
Eiwitten9 g
Zout0.9 g

Benodigdheden

•Bakplaat met bakpapier

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.

2

Besmeer de flammkuchen met de crème fraîche. Verdeel de spekjes en gesnipperde rode ui erover.

3

Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven. Breng op smaak met peper en zout.

4

Snijd de flammkuchen in stukken en garneer met de rucola.