Flammkuchen met gerookte zalm
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Flammkuchen met gerookte zalm

met dille en kappertjes

Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! Ga deze keer eens voor de frisse combinatie zalm, dille en kappertjes.

Allergenen :
Gluten
•Tarwe
•Vis
•Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Flammkuchen

(Bevat Gluten, Tarwe)

120 gram

Koudgerookte zalm

(Bevat Vis)

100 gram

Biologische zure room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

10 gram

Verse dille

(Kan bevatten Selderij)

20 gram

Kappertjes

1 stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Citroen

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)435 kcal
Energie (kJ)1819 kJ
Vetten13.95 g
waarvan verzadigd4.9 g
Koolhydraten52.29 g
waarvan suikers6.7 g
Vezels2.92 g
Eiwitten23.44 g
Zout2.4 g

Benodigdheden

•Bakplaat met bakpapier

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.

2

Snijd de rode ui in halve ringen. Besmeer de flammkuchen met de zure room, maar houd 1 el apart voor de garnering. Beleg de flammkuchen met de rode ui en kappertjes.

3

Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven. Snijd de citroen in partjes en pluk de dilleblaadjes van de takjes.

4

Snijd de flammkuchen in stukken. Beleg met de gerookte zalm, garneer met de dille en serveer de citroenpartjes ernaast. Verdeel de overige zure room erover.