Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! Ga deze keer eens voor de frisse combinatie zalm, dille en kappertjes.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Flammkuchen
(Bevat Gluten, Tarwe)
120 gram
Koudgerookte zalm
(Bevat Vis)
100 gram
Biologische zure room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Verse dille
(Kan bevatten Selderij)
20 gram
Kappertjes
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Citroen
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.
Snijd de rode ui in halve ringen. Besmeer de flammkuchen met de zure room, maar houd 1 el apart voor de garnering. Beleg de flammkuchen met de rode ui en kappertjes.
Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven. Snijd de citroen in partjes en pluk de dilleblaadjes van de takjes.
Snijd de flammkuchen in stukken. Beleg met de gerookte zalm, garneer met de dille en serveer de citroenpartjes ernaast. Verdeel de overige zure room erover.