Farfalle met bospaddenstoelenpesto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Farfalle met bospaddenstoelenpesto

Farfalle met bospaddenstoelenpesto

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino

.

Allergenen :
Gluten
•Melk (inclusief lactose)
•Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Sjalot

90 gram

Farfalle

(Bevat Gluten Kan bevatten Soja, Lupine, Eieren, Mosterd)

125 gram

Kastanjechampignons

40 gram

Bospaddenstoelenpesto

(Bevat Melk (inclusief lactose), Noten Kan bevatten Pinda's, Selderij)

20 gram

Veldsla

2.5 gram

Verse krulpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

15 gram

Geraspte pecorino

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3272 kJ
Energie (kcal)782 kcal
Vetten44 g
waarvan verzadigd9 g
Koolhydraten70 g
waarvan suikers6 g
Vezels7 g
Eiwitten22 g
Zout1 g

Benodigdheden

•Pan met deksel
•Keukenpapier
•Wok of hapjespan

Instructies

Bakken
1

• Kook ruim water in een pan met deksel voor de farfalle. • Kook de farfalle, afgedekt, 11 – 13 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen. • Snipper de sjalot. • Maak de kastanjechampignons schoon met keukenpapier en snijd ze in kwarten.

Voorbereiden
2

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan op middelhoog vuur en fruit de sjalot 1 - 2 minuten.Voeg de kastanjechampignons toe en bak 5 - 7 minuten.Schep de bospaddenstoelenpesto erbij en verwarm 1 minuut.

Op smaak brengen
3

Scheur de veldsla grof. Hak de krulpeterselie grof. Meng de farfalle met de kastanjechampignons in de wok of hapjespan en breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

Verdeel de veldsla over de borden.Schep de pasta erop.Garneer met de geraspte pecorino en de krulpeterselie.