Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 bosje(s)
Bosui
4 plak(ken)
Ontbijtspek
4 stuk(s)
Ei
25 gram
Geraspte belegen kaas
0.51 tl
Paprikapoeder
2 stuk(s)
Maanzaadbroodje
50 ml
Biologische halfvolle melk
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
½ el
Zonnebloemolie
Snijd de bosui in fijne ringen en het ontbijtspek in dunne repen. Breek de eieren boven een kom en klop samen met de melk los met een vork of garde.
Meng de bosui, het ontbijtspek en de geraspte kaas door de eieren. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet per persoon 2 holtes van de muffinvorm in met de zonnebloemolie.
Verdeel het eimengsel over de ingevette muffinvorm. Bak de eimuffins in 25 – 30 minuten goudbruin.