Dit gerecht is een ware klassieker en is het broertje van "Eggs benedict". Het enige verschil is de toevoeging van gerookte zalm, wat het nog extra smakelijk maakt!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
4 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
1 stuk(s)
Hollandaisesaus
(Bevat Melk (inclusief lactose), Eieren)
2 stuk(s)
Briochebroodje
(Bevat Gluten, Tarwe, Melk (inclusief lactose), Eieren Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Eieren, Soja)
120 gram
Koudgerookte zalm
(Bevat Vis)
100 gram
Spinazie
4 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
1 el
Zonnebloemolie
In deze stap vind je een makkelijke bereiding van de eieren. Lijkt het je leuk om de eieren te pocheren? Volg dan de bereidingswijze in de volgende stap.
Tip: Kook de eieren 6 minuten voor een zachtgekookt ei. Wil je een hardgekookt ei? Kook het dan 10 minuten.
Tip: Het eigeel blijft op deze manier vloeibaar. Heb je liever een iets steviger eigeel? Kook dan 1 minuut langer.